Het  Huis
Het huis is geschikt voor grote families of bijvoorbeeld twee gezinnen, maar heeft ook genoeg sfeer om er met een kleiner gezelschap te verblijven. Het is van alle gemakken voorzien waaronder centrale verwarming en een gezellige openhaard in de woonkamer. Dankzij de dubbele beglazing, een goede isolatie en dikke muren blijft het op hete zomerdagen binnen altijd aangenaam koel.



 
  Indeling
Een grote woonkeuken met alle moderne apparatuur, een ruime woonkamer met aansluitend een groot terras, 4 grote slaapkamers met goede en royale bedden, 4 badkamers met douche en toilet, waarvan 1 met als extra een ligbad.
In de grote tuin van 4000 m², een zwembad 8,50 m x 3,50 m, met schaduw- en zonneterrassen, een pétanque- / jeu de boules- baan en een speeltoestel met schommel en klimrek.
Op het grote terras met een parasol van 5m x 5 m is het ook aan het eind van een mooie dag heerlijk toeven, eerst buiten eten en later op de avond genieten van de prachtige sterrenhemel die je in Saint Paroux zonder lichtvervuiling nog kunt bewonderen.